Citykartor.se

Citykartor.se är mitt allra senaste projekt. På Citykartor.se hittar man grafiska posters med motiv över Sveriges tre största städer, Göteborg, Malmö och Stockholm. Tanken är givetvis att det ska bli fler, så tips på städer välkomnas!

Det som skiljer dessa affischer från väldigt många liknande affischer är samspelet mellan illustration och typografi, för att ge varje stad en unik och personlig design.

Pappersvalet är givetvis också en viktig del i det hela, för dessa affischer har jag valt ett 170 gram obestruket papper. Jag valde just denna ytvikt för att man ska kunna känna pappret och dess kvalité. Men också så att man kan variera sin upphängning av affischen, vill man tejpa fast sin poster på väggen så ska den så klart klara av det.

Avslutningsvis vill jag tipsa om att Citykartor.se också finns på Instagram, så följ oss där eller kom in och hälsa på i butiken! : )