En minimal 404-sida kodad med Sass✌️

Är du i behov av en enkel och minimal 404-sida, med två olika färgpaletter triggade av en page load? Om svaret är JA, har du kommit rätt!

CSS-koden består bland annat av smooth animated gradient button hovers och en smart text-linjerings CSS för att få text att linjera snyggt runt geometriska former (funkar fantastiskt bra i Chrome och Safari).

Detta är första gången jag använder Sass i ett projekt (Yay!) och givetvis är sidan responsiv.  

404-sidan hittar du här på min GitHub pages sida och för att se all kod klicka här.

Och om detta inte vore nog så har jag dessutom skrivit en spännande Medium-artikel om min 404-sida. Här tar jag upp hur det var att jobba med Sass, varför jag gjorde det, samt en massa annat CSS-godis 🤓  Medium-artikeln hittar du här