Glöggparty, say what!?

Äntligen är glöggfesternas tid här! Så varför inte använda ett roligt Glöggparty formulär, så att man enkelt kan samla ihop sina nära och kära till en mer opretentiös julfest? 😊

Tanken var att skapat ett nytt juligt projekt, med 'Glöggparty' som mitt tema. Designen är ganska “flat” och tydlig, sidan är trots allt ett formulär, med målet att få besökaren att anmäla sig. 

Typografin men framförallt 'Glöggparty-stämpeln' gör designen lite mer lekfull. 'Glöggparty-stämpeln' är en så kallad SVG-bild, och är ett bra filformat att spara bilder/loggor/grafiska element i. Detta eftersom bilden blir vektoriserad, och tappar då inte sin kvalité samt är skalbar och funkar i de flesta upplösningar. 

Även detta projekt är byggt med fantastiska Sass 🙌 . Formuläret är relativt validerat, där jag använt ett jQuery plugin för att kunna addera regler/reguljära uttryck. Dessutom är sidan responsiv 📱+ 💻 + 🖥 =✌️

Låter detta intressant? (Jaaa!) På dessa sidor kan ni läsa mer om projektet: 

Min GitHub (för att granska koden och hur man själv installerar gulp)
Min Medium artikel (för att läsa en lättsam artikel om projektet)
Demosida 'Glögg-party'  (för att testa sidan och faktiskt se den 😊)

Värt att notera är också att 'Glöggpartyt' är ett påhittat event och finns inte på riktigt 😢 samt att formuläret saknar back-end (det går inte att faktiskt skicka formuläret), så fortsättning följer…😉 God jul allesammans! 🎄