Hipster Kit ✌️

Min "favorite-person-of all-time" fyllde år förra veckan och det firades med ett Hipster Kit!

Hipster Kitet bestod av en Fjällräven kånken ryggsäck (med kamerainlägg) fylld med allt ifrån rutiga tofflor, fancy lakrits, NASA t-shirt 🚀 till ett modellflygplan i ek.✌️

Nedan ser ni hur badgen jag design:ade såg ut och även paketet 😍. Det är alltid kul att utmana sig själv typografiskt tycker jag och använda typsnitt/fonter man annars inte använder. En bra övning liksom. 🤓 

Ikonerna jag använt kommer från en webbsida som heter Noun project, där man kan ladda ner ikoner både som PNG och SVG (Yay!). Kolla gärna in sidan här som har ett riktigt stort bibliotek med ikoner. Dessutom finns Noun project numera som ett "add-on" för Adobe Creative Cloud! Så ett supertips verkligen. 😊

IMG_1411_square.jpg
IMG_1710.JPG
unnamed-1.jpg
IMG_1777.jpg