Drömhus på gång!

Ni läste rätt! Vi har köpt tomt och kommer att bygga hus (genom Mjöbäcksvillan) som beräknas vara klart nästa år, sommaren 2020! Tomten är belägen i Backabo som ligger mellan Sandared och Sandhult, ungefär 10 min från Borås.

Husprojektet känns stort, utmanande och riktigt spännande! Och med anledning av att det är så mycket att planera, bestämma och researcha har vi valt att samla detta i en blogg som heter Olssonbygger.se

Givetsvis behövde bloggen en snygg logga, därför designade jag denna ☝🏻😊. För loggan valde jag att jobba med en enkel ikon för ett hus och med två ganska olika typsnitt för en schysst kontrast. Bilden ovan är från Backabo där miljön är lite smålantlig, så fint! 😍

Så allt som har med hus, trädgård, planlösning, fasader och fastighetsbetäckningar att göra med kan ni läsa om här, på just Olssonbygger.se