Fotning i Studio! ⚡️

För några veckor sedan fotade vi skor, accessoarer och beachoufits som stilleben. Tanken var att fota poppiga vår-och sommarbilder, mot en enkel bakgrund i pastelliga färger så att bilderna lätt kan matchas in i Bubblerooms övriga bildmanér.

Bubblerooom-beachoutfit.jpg
Bubblerooom-skor.jpg
Bubblerooom-Guess-outfit.jpg
Bubblerooom-accessoarer.jpg

I detta projekt jobbade vi tillsammans med fotograf och studiomanager vilket var kul - man får alltid så bra idéer av varandra! Att fota stilleben kan se enkelt ut, men att flytta plaggen en minsta millimeter kan göra stor skillnad i bildkompositionen. Så det gäller att ha tålamod och testa, flytta och peta tills det känns bra. 🤗

Förutom att bilderna använts på startsidan och i nyhetsbrev kommer här exempel på hur det sett ut på Bubblerooms Instagram 😊👇🏻som jag också länkar till här 💖

Bubbleroom-photoshot-instagram.jpg