Ny Bröllopssida

Ungefär gifter sig 50 000 par om året i Sverige. År 2017 var det 52 497 par, varav jag var en av dem (läs om mitt bröllop här 😊). Statistiken och trenden visar att det är allt mer populärt att gifta sig.

Bubbleroom-brollop-grafik-big.png
Bubbleroom-brollop.jpg

Därför har vi på Bubbleroom lanserat bröllopssidan ‘Allt för Bröllopet’ . Min roll som Art Director i projektet var att ta fram en design och form för sidan som både var inspirerande och användarvänlig;

Tanken med sidan är att man lätt ska kunna hitta sin bröllopsoutfit, som bröllopsgäst, brudtärna eller brud. Därför möts man av en tydlig thumbnailmeny in till just dessa kategorier. En djupare navigering finns också i form av en vänstermeny ‘Shoppa efter kategori‘, där man ännu lättare kan hitta det man letar efter, se nedan:

bubbleroom-allt-for-brollopet-examples.png

Flera undersidor skapades, bland annat en ‘Bride To Be’ undersida för att visa olika typer av brudklänningar. Kanske vill man gifta sig i en off-shoulder spetsdröm eller en fantastik långärmad kreation? Kolla gärna in inspirationssidan här. Att också kunna erbjuda en exklusiv varumärkesmix, med varumärken så som Zetterberg Couture, Ida Sjöstedt, Susanne Rivieri, och nya varumärket Moments New York var en självklarhet.

Bubbleroom-brollop-brud.jpg

På bröllopssidan skapades också en blogg ihop med influencern Isabella Jedler. Där kan man följa hennes bröllopsresa ihop med Bubbleroom.

Utöver detta fantastiska innehåll uppdateras sidan dagligen med nyheter, så missa inte att kolla in sidan här. Särskilt om du är inbjuden till ett bröllop eller ska gifta dig själv! 💖✨

©Bubbleroom